• 23/3/2020 Nuria Ferriz

  El meu condol a la família en aquests moments difícils,

 • 22/3/2020 Núria Fabregat i Piñol

  El més sincer condol a la família. En tinc molt bons records, jo era petita, però els meus pares el coneixien molt bé. Una gran persona, un molt bon veí. I un gran alcalde, tot i ser-ho de la època franquista. Però per sobre de tot una gran persona, que sabia escoltar, que era equitatiu. Molt serè, molt humà, treballador incansable... De part dels veïns que tenien la botiga on anàvem a comprar, us acompanyem en el sentiment en aquests moments tan durs i tan tristos. DEP Una abraçada virtual molt forta.

 • 22/3/2020 David Quirós Brito (Regidor de Cultura)

  Vull enviar una forta abraçada a tots la seva familia. L’alcalde Capdevila va ser una persona compromesa amb la seva ciutat i aquest compromís el va dur a impulsar i defensar la Cultura com un element de cohesió. Descansi en Pau.

 • 22/3/2020 Manuel Domínguez López

  En Vicenç Capdevila va tenir una incidència molt positiva a la ciutat quan ocupava càrrecs públics. Les seves prioritats foren l'educació, la cultura, l'habitatge digne i aturar l'urbanisme salvatge del franquisme. Fou una de les persones que va treballar perquè moltes i molts tinguéssim una vida millor. En les darreres dècades ha mantingut el seu compromís amb la ciutat, en diverses entitats i projectes. Aquestes paraules volen ser un reconeixement, però sobretot un agraïment.

 • 22/3/2020 Mercè Perea

  Sento molt la pèrdua d’en Vicenç. La darrera vegada que el vaig veure va ser al Congrés dels Diputats. Molta tristor. Una forta abraçada

Anterior...4Següent