• 23/3/2020 Pere Parera i Cartró

  Molt sorprès i apenat pel traspàs de l'amic Vicens Capdevila.., ja que desde la recuperació del Parlament de Catalunya el 1980 he tingut el goig de mantenir un bona relació amb en Vicens, Molt suport a tota la família.

 • 23/3/2020 Carme Servitje Mauri

  Sentim no haver pogut despedir-nos de tu, Vicenç, gran persona i bon amic, el teu record ens acompanyarà sempre.

 • 23/3/2020 Loren

  Maria Rosa, Ignasi, Daniel i Marteta sé molt bé que escriure, la vostra família em va acollir amb els braços oberts durant la meva estada a Barcelona i tinc molt bones memòries d’aquella època. Recordo el Vicens sempre amb un nou “plan”, sempre amb alguna cosa en marxa. I fa un parell d’anys quan ens vàrem veure per darrer cop vaig veure que seguia igual vivint la vida al màxim i així el penso recordar sempre. Una abraçada molt molt forta des de Mallorca, Estau tots als nostres pensaments i al nostre cor i ja sabeu on som si necessitau alguna cosa nostra.

 • 23/3/2020 Josep Maria Balcells Gené

  Vam tenir moltes discrepàncies però sempre vaig reconèixer que era noble i coherent amb les seves conviccions. Deixa un testimoni de respecte amb el discrepant i d'evolució cap als nous temps que ens ha tocat viure

 • 23/3/2020 Dr. Rafel Solanas Anglada

  El meu profund condol a la familia Capdevila i al poble de l´Hospitalet . Molt apreciat a casa, per la seva entrega i servei a la comunitat. Que al cel sigui.

 • 23/3/2020 Rafael Ribó (president), Borja Corcóstegui (vicepresident) i Núria Ramon (directora general)

  Com a membres del Comitè Executiu del Patronat de la Fundació Ulls del món, el secretari de la qual ha estat el Vicenç Capdevila des de l'any 2009, voldríem fer arribar a la seva família el nostre més sentit condol i agrair públicament la seva dedicació, implicació i contribució solidària en la lluita contra la ceguesa evitable; així com el seu compromís amb les persones més vulnerables i les causes socials. DEP

 • 23/3/2020 Mercè Sanfeliu Soto

  Una pèrdua molt sentida. Afectuós condol a tota la família. Una forta abraçada. D.E.P

 • 23/3/2020 Montserrat Sanfeliu Soto-Pere Perea Conillas

  Assebentats de la mort del Vicenç, us volem donar a tota la familia el més sentit condol. Una forta abraçada.

 • 23/3/2020 Ramon Sanfeliu

  DEP una forta abraçada a Maria Rosa, fills, nets, germans i nebots

Anterior123...Següent